Kontakt oss
Teknisk support

Har du tekniske spørsmål om din Briks installasjon?

Support: support@briks.no

Kontakt

Brynjulf Nakstad

Kontor

TMV-Kaia 1, Trondheim, Norway. Se kart

Teknisk support

Takk for din hendvendelse! Vi kontakter deg så fort det lar seg gjøre.

Hilsen Briksteamet

Teamet:

Teamet er sammensatt av dyktige teknologer, digitale produktutviklere, forretningsutviklere og rådgivere. Vi er her for å skape skreddersydde sensorløsninger som løser hverdagsutfordringer.

Øyvind Espnes

Øyvind Espnes

Teknisk leder

oe@briks.no 405 50 830

Øyvind er teknisk sjef og faglig ansvarlig i BRIKS. Med bakgrunn som IT-administrator og dyptgående kunnskap om IoT er det Øyvind som er spydspissen i leveransene våre.

Brynjulf Nakstad

Brynjulf Nakstad

Daglig leder

bbn@briks.no 917 71 881

Brynjulf er daglig leder i BRIKS, og har lang fartstid både som administrerende direktør og management-konsulent. Han har ledet an i utviklingen av flere større selskap i Norge og Norden.

Lars Solberg

Lars Solberg

Salg- og markedsansvarlig

las@briks.no 414 34 542

Lars er utdannet kybernetiker fra NTNU, og er en av gründerne bak feltovervåkingsselskapet Aptomar. Lars har internasjonal erfaring fra ledelse, salg- og markedsarbeid av teknisk komplekse løsninger.

Aleksander Bro Arntsen

Aleksander Bro Arntsen

Lead designer

aba@briks.no 924 47 749

Aleksander er en erfaren digital designer som er spesielt opptatt av god UX-design. Aleksander er ansvarlig for design og brukergrensesnitt på BRIKS-panelet.

Pål Strøm

Pål Strøm

Utvikler

pes@briks.no 911 51 831

Pål er senior webutvikler og har i likhet med Aleksander et stort hjerte for UX-design. Pål står for mye av kodearbeidet som ligger under panseret på BRIKS-panelet.

Mads Chr. To Nakstad

Mads Chr. To Nakstad

Forretningsutvikler

mcn@briks.no 924 47 749

Mads er forretningsutvikler, og har lang erfaring både som management-konsulent og daglig leder. Mads er spesialisert innen markedsføring og strategi.

Personvern